REPARATII PLACI DE BAZA

 

Reparatii monitoare

 

Monitoarele LCD sunt dintre electronice printre cele mai rentabil de reparat . Design-ul le face deosebit de fiabile iar reparatiile se dovedesc trainice si rentabile la randul lor. Datorita proprietatilor ecranelor LCD calitatea imaginii nu se schimba semnificativ in timp si astfel un produs reparat e aproape identic sau foarte apropiat calitativ cu unul nou. Pretul este de asemenea competitiv

La Repartot va puteti repara monitorul indiferent de defect. Singurele probleme care nu sunt reparabile sau la care pretul ridicat nu justifica reparatia sunt legate de display in sine. Daca este spart... sau daca apar dungi pe imagine. Alte semne imposibil de inlaturat fara inlocuirea display-ului.

 

 

Pagina de Facebook

 

 

 

 

 

 

Solutia !!!!

 

 

 

 

Cand ducem in service monitorul pentru reparatii ???

 

Ati observat ca monitorul dumneavoastra incepe sa functioneze ciudat? Scoate zgomote suspecte? Imaginea este incetosata sau foarte putin luminoasa? Imaginea isi schimba nuanta uneori? Se ingusteaza imaginea sau apar distorsiuni ale geometriei pentru perioade scurte? Porneste greu sau nu mai porneste deloc? Scoate fum? Daca raspunsul dumneavoastra este pozitiv, atunci monitorul trebuie sa ajunga in service. Cu cat ajungeti mai devreme cu el la service costurile vor fi mai mici si veti prelungi durata de viata a unitatii. Aceste simptome indica existenta unor probleme care necesita interventie specializata.

 

Asiguram service pentru orice tip de monitor CRT sau TFT si nu percepem nici un fel de taxa pentru evaluare sau diagnosticare. Astfel daca nu este efectuata reparatia, sau costul reparatiei depaseste asteptarile, clientul nu va fi obligat sa plateasca nimic. Va comunicam intodeauna pretul reparatiei pentru ca sa nu fiti nemultumiti de serviciile noastre.

 

 

 

SERVICE TELEVIZOARE SI APARATE ELECTRONICE

 

Firma asigura service pentru un numar mare de dispozitive electronice. ( am reparat placi de centrale termice, masini de spalat, stopuri de autoturizme pe led, display-uri de automobile (Mazda 6 Volvo BMW Citroen) clape si sintetizatoare profesionale relipiri si refaceri trasee, mouse gaming, surse diverse dvr-uri, video interfoane, inlocuire conectori diverse tipuri reparatii PLC-uri ) Se percepe o taxa pentru evaluare sau diagnosticare pentru componente. Pentru laptopuri diagnosticarea este de 50 RON. Incercam sa va comunicam pretul reparatiei in prealabil pentru ca sa nu fiti nemultumiti de serviciile noastre. Totusi de multe ori pentru a repara aparate complexe este necesara uneori inlocuirea mai multor componente pana cand aparatul functioneaza corespunzator. Acestea vor fi suportate de noi si numai in cazul in care aparatul este functional se trece de la taxa de constatare la tariful de reparatie. Daca aparatul este reparat taxa de constatare este inclusa in pretul final.

 

Atentie !!!!

Daca nu ridicati produsele lasate in service dupa o luna de zile ne rezervam dreptul de a ne debarasa de acestea dupa cum credem de cuviinta .

 

 

Poza repartot